Voor basgitaarles zit je goed – maar wil je graag contrabasles voor meer info naar mijn contrabas pagina

Ik heb de opleiding Contrabas en basgitaar aan het Rotterdams Conservatorium en de Antwerpse Jazzstudio en daarnaast verschillende workshops gevolgd bij basspelers en ook andere ( zeer bekende ) instrumentalisten

– Marc Johnson – Red Michel – Ray Brown – Pat Metheny – Joe Lovano – Gary Peacock – Wynton Marsalis – Reginald Veal – John Clayton – Monty Alexander – Gary Karr – Hector Console – Patrice Caratini – Maurice Aerts

Ik hou veel van het spelen van verschillende soorten muziek, vb hedendaagse Jazz en muziek uit Brazil, Argentinië, Cuba of jazzy improviseren erover. Vroeger heb ik ook veel Rock, Soul en Funk gespeeld.

Wat ik zoal doe: Ik heb veel concerten binnen en buitenland gedaan, erg veel optredens in theaters en festivals gespeeld en de workshops en privélessen hebben bijgedragen aan het begrijpen van essentie van het basspelen in deze stijlen, vroeger ook regelmatig maar ook weer de laatste tijd produceer ik muziek voor theater of dans stukken.

Voor meer info contacteer me:
– 010 413 69 53
– 06 161 474 08
– Buziaustraat 11 – 3034 WC Rotterdam

Les aan huis is mogelijk met een goed overleg

Mailen kan naar info@basles-rotterdam.nl of via de contact pagina